preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vjekoslav Parać Solin

Login
Tražilica

Pred. nastava 2020./21.

Razredne stranice

Predmetne stranice

Arhiva - online nastava

eTwinning

EDIT

EU - Kutak za učenje

Ponude - IZUN

 

Hrabri telefon

 

Zaboravljene igre

 

Od šk. god. 2018./2019. naša škola uključena je u međunarodni program eTwinning.

Što je eTwinning?

eTwinning je jedna od aktivnosti programa Erasmus+.www.eTwinning.net je portal namijenjen međunarodnoj suradnji i usavršavanju nastavnog i nenastavnog osoblja od predškolskog obrazovanja do srednje škole.
Sam portal www.eTwinning.net služi nastavnicima i njihovim učenicima za upoznavanje i suradnju s kolegama iz europskih škola.

Najveće prednosti eTwinninga su:

Fleksibilnost - sami određujete tempo koji vam odgovara. Nakon što se registrirate niste obavezni odmah započeti projekt. Pogledajte što drugi rade, razmislite kakva bi suradnja odgovarala kurikulumu, pitajte učenike koje su njihove želje u vezi međunarodne suradnje. Kada ste spremni, osmislite projekt, pronađite partnera i započnite s aktivnostima u razredu.

Jednostavnost - za prijavu na portal nema papirologije. Prijava traje par minuta, isto kao i registracija projekta. Portal vam nudi različite alate koji vam olakšavaju i omogućavaju provedbu projekta. Kada započnete projekt, otvara vam se mogućnost korištenja „Twin space-a" - platforme koja nudi  prostor za razmjenu dokumenata, fotografija, uradaka vaših učenika, brbljaonice za vas i vaše učenike, mogućnost vođenja bloga projekta itd.

Sigurnost - eTwinning je sigurno i provjereno on-line okružje za vas i vaše učenike. Agencija za mobilnost i programe Europske Unije (vaša nacionalna  služba za podršku) provjerava jesu li korisnici zaista nastavnici, pedagoški djelatnici ili nenastavno osoblje u ustanovama u kojima su naveli da su zaposleni.

eTwinning

vijesti
Međunarodni eTwinning projekt Glazbeni vlak/Music train
Nada Topić / datum: 13. 10. 2020. 18:07

Naša učiteljica Sanja Štrk na platformi eTwinning pokrenula je projekt Glazbeni vlak / Music train u suradnji s učiteljicom razredne nastave Natalijom Trogrlić iz OŠ Žnjan-Pazdigrad iz Splita. Projekt je usmjeren na podizanje svijesti i važnosti tradicije u spoju sa suvremenim načinima glazbenog izražavanja. Više pročitajte OVDJE.


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju