preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vjekoslav Parać Solin

Login

Pred. nastava 2020./21.

Raz. nastava 2019./20.

Tražilica
eTwinning

EDIT

EU - Kutak za učenje

 

 

Hrabri telefon

Razna natjecanja, natječaji i slično
Za ljepšu našu! (2020.)
Nada Topić / datum: 27. 4. 2020. 16:55

"Za ljepšu našu!" je kampanja koju provodi Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost u suradnji s Ministarstvom zaštite okoliša i energetike. Cilj kampanje je povećati svjesnosti o značaju održivog gospodarenja otpadom te potaknuti sve građane da se prema otpadu ne odnose kao prema smeću, već da s njim postupaju ispravno i odgovorno. Kroz glavne poruke kampanje vode nas simpatični likovi uz slogan kampanje "Nismo za bacit!" i poručuju kako svi zajedno zemlju u kojoj živimo učiniti još ljepšom, čišćom i ugodnijom za život.


[OPŠIRNIJE]Obojimo svijet bojama tolerancije - nagrađen video 3. b razreda (2019.)
Nada Topić / datum: 15. 11. 2019. 16:51

Na natječaju Foruma za slobodu odgoja "Obojimo svijet bojama tolerancije" u kategoriji Oboji svijet djelom nagrađen je video uradak učenika 3. b razreda naše škole koji su osmislili i snimili sa svojom učiteljicom Sanjom Štrk. Čestitamo učenicima i njihovoj mentorici!


[OPŠIRNIJE]Marija Odžak najbolja u čitanju naglas (2019.)
Đuro Baloević / datum: 7. 11. 2019. 10:34

Marija Odžak, učenica 7. c razreda naše škole, bila je najuspješnija na županijskoj razini Natjecanja u čitanju naglas u kategoriji učenika viših razreda. Natjecanje se održalo 6. studenoga u Gradskoj knjižnici Kaštela, a dvoje prvoplasiranih učenika  iz obje kategorije natjecat će se na državnom natjecanju u Sisku 21. i 22. studenoga. Čestitamo Mariji i njenoj mentorici knjižničarki Nadi Topić. 


[OPŠIRNIJE]Učenici nagrađeni majicama (2019.)
Nada Topić / datum: 14. 6. 2019. 09:54

Učenici koji su sudjelovali na likovnom natječaju Udruge za zaštitu osobnih podataka i firme Ostendo Consulting nagrađeni su prigodnim majicama. Ovogodišnji natječaja za najbolji dječji crtež bio je na temu zaštite privatnosti djece na internetu. Osnovni cilj ZOP 2019 projekta je podizanje svijesti, edukacija te razmjena iskustava u području zaštite prava na privatnost u digitalnom društvu. Ovim natječajem se htjelo potaknuti najmlađe na proaktivno razmišljanje o sigurnom korištenju interneta. Čestitamo svim nagrađenim učenicima i njihovoj mentorici Sanji Mirošević!


[OPŠIRNIJE]1. mjesto na županijskoj razini likovnog natječaja DUZS-a (2019.)
Nada Topić / datum: 8. 6. 2019. 10:21

Učenica naše škole Sara Đuričić (6. c)  osvojila je 1. mjesto na županijskoj razini na Natječaju u kategoriji likovni radovi za djecu od V. do VIII. razreda DZUS-a. Natječaj je organizirala Državna uprava za zaštitu i spašavanje na temu katastrofa i snaga sustava civilne zaštite. Čestitamo Sari i njenoj mentorici prof. Sanji Mirošević!

 


[OPŠIRNIJE]Nagrada žirija na Međunarodnom likovnom natjecanju (2019.)
Nada Topić / datum: 27. 5. 2019. 20:51

Na 4. godišnjem Međunarodnom likovnom natjecanju organiziranom u Bratislavi (Slovačka) pod nazivom „The Little Fairy Tail – My Loveliest 2019“ naši učenici: Vana Jurić, Petar Sikirica, Magdalena Doboš, Nika Ercegović, Sara Đuričić, Paula Mustapić, Paula Tolj i Lovre Matijević dobili su nagradu žirija za seriju grafika. Na natječaj je pristiglo 7259 radova iz 16 zemalja diljem Europe.

Čestitamo nagrađenim učenicima i njihovoj mentorici Sanji Mirošević!


[OPŠIRNIJE]4. natječaj "ČA u versin, riči i pinelu" (2019.)
Nada Topić / datum: 19. 4. 2019. 14:33

Nina Gusić, učenica 8. razreda naše škole,  nagrađena je na 4. natječaju "ČA u versin, riči i pinelu" u kategoriji likovnog izričaja (mentorica: Sanja Mirošević), a u organizaciji OŠ Bijaći iz Kaštel Novog u sklopu 28. ČAkavske večeri "More naše plavo ČA nan život daješ…" U kategoriji likovnog izričaja posebnu nagradu ravnateljice dobila je Nikolina Grubić, učenica 8. razreda (mentorica: Sanja Mirošević). Svečana dodjela nagrada i zahvalnica održana je 18. travnja.

Iskrene čestitke učenicama i njihovoj mentorici prof. Sanji Mirošević!

Više o svečanoj dodjeli nagrada pogledajte OVDJE.


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju