preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vjekoslav Parać Solin

Login
Tražilica
Humanitarna akcija

LIK 2018.

Vremenik 2017./2018.

Kalendar natjecanja

Ne diraj žice!

Knjiga po knjiga - Knjižnica!

Poziv

E-identitet HUSOŠ

EKO rječnik

 

Usmeno ili pismeno?
Je li ti lakše usmeno odgovarati ili pisati test?
Hrabri telefon

Dječje gradsko vijeće Grada Solina

Članovi Dječjeg gradskog vijeća grada Solina (2. saziv 2017.-2019.) :

OŠ kraljice Jelene: Kjara Zorić, Emma Sučić, Paola Teklić, Petra Barnjak, Nela Dugeč, Mate Ćurković, Magdalena Marković 
OŠ Vjekoslava Paraća: Marija Grubić, Mia Lijić, Roko Kovač, Ana Rađa, Bruno Smoljo, Ivan Markanović, Ante Grgić
OŠ don Lovre Katića: Lorena Gabrić,Petra Bajić, Luka Mandarić, Amra Hodžić, Loren Orošnjak, Ivano Ruščić, Ella Kotarac 

Dječji gradonačelnik i predsjednik Dječjeg gradskog vijeća grada Solina je Loren Orošnjak, učenik Osnovne škole don Lovre Katića.
Potpredsjednici su prvu godinu učenica Ivano Ruščić iz Osnovne škole don Lovre Katića, a drugu godinu Kjara Zorić učenica Osnovne škole kraljice Jelene.

1. saziv Dječjeg gradskog vijeća u posjetu predsjednici Republike Hrvatske

 

vijesti
Humanitarna akcija Dječjeg gradskog vijeća
Nada Topić / datum: 4. 5. 2018. 09:53

Dječje gradsko vijeće Grada Solina pokrenulo je humanitarnu akciju prikupljanja slikovnica i plastičnih igračaka solinskih osmoškolaca za ljepši i veseliji boravak mališana u pedijatrijaskoj ordinaciji solinskog Doma zdravlja. 


[OPŠIRNIJE]Susret dječjih gradskih vijeća Solina i Omiša
Nada Topić / datum: 16. 4. 2018. 17:34

Članovi Dječjeg gradskog vijeća Solina predvođeni voditeljicom Radojkom Bućan, dogradonačelnikom Ivicom Rakušićem i ravnateljima solinskih osnovnih škola, posjetili su 13. travnja kolege, dječje vijećnike grada Omiša. Druženje je upriličeno u uredu omiškoga gradonačelnika Ive Tomasovića uz kojega je bio i predsjednik Gradskoga vijeća Omiša dr. Zvonko Močić, a osnovni cilj druženja bio je razmjena iskustava dvaju dječjih vijeća.


[OPŠIRNIJE]Posjet Gradskoj upravi
Nada Topić / datum: 19. 1. 2018. 11:33

Mali solinski vijećnici, članovi Dječjeg vijeća grada Solina proveli su jedno radno jutro u zgradi gradske uprave i upoznali se s radom njezinih djelatnika te gradonačelnika Dalibora Ninčevića. - Ovdje cijelo jutro vlada neka užurbanost. Čujem samo telefone, potpisuju se neki dokumenti, održavaju se neki sastanci. Očekivao sam nešto slično, ali ovo ne - kazao je vijećnik Ivan kojemu je drago što je imao priliku vidjeti kako izgleda jedan radni dan gradonačelnika, ali i cijele Gradske uprave.


[OPŠIRNIJE]Radni sastanak
Nada Topić / datum: 12. 10. 2017. 11:22

U četvrtak 12. listopada u školskoj knjižnici održan je radni sastanak članova Dječjeg gradskog vijeća iz naše škole i njihove voditeljice i koordinatorice Radojke Bućan. Razgovaralo se o aktivnostima koje će Dječje gradsko vijeće provoditi u narednom periodu.


[OPŠIRNIJE]Susret dječjih gradskih vijeća Splita i Solina
Nada Topić / datum: 9. 10. 2017. 09:47

Pod motom „Ljubav djeci prije svega“ Dječji tjedan u Hrvatskoj obilježava se u prvom tjednu mjeseca listopada. Nizom akcija i aktivnosti za djecu i s djecom nastoji se skrenuti pozornost najšire društvene javnosti na položaj djece u društvu. Tim povodom u petak 6. listopada 2017. održan je susret dvaju dječjih vijeća gradova susjeda Solina i Splita u splitskoj Gradskoj upravi.


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju