preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vjekoslav Parać Solin

Login
Tražilica

Vremenik 2018./2019.

Kalendar natjecanja

eTwinning

U koju srednju?

Internet
Koliko vremena dnevno provodiš koristeći internet?

Ponude - IZUN

Ne diraj žice!

EKO rječnik

 

 

Poziv

E-identitet HUSOŠ

Hrabri telefon

Dječje gradsko vijeće Grada Solina

Članovi Dječjeg gradskog vijeća grada Solina (2. saziv 2017.-2019.) :

OŠ kraljice Jelene: Kjara Zorić, Emma Sučić, Paola Teklić, Petra Barnjak, Nela Dugeč, Mate Ćurković, Magdalena Marković 
OŠ Vjekoslava Paraća: Marija Grubić, Mia Lijić, Roko Kovač, Ana Rađa, Bruno Smoljo, Ivan Markanović, Ante Grgić
OŠ don Lovre Katića: Lorena Gabrić,Petra Bajić, Luka Mandarić, Amra Hodžić, Loren Orošnjak, Ivano Ruščić, Ella Kotarac 

Dječji gradonačelnik i predsjednik Dječjeg gradskog vijeća grada Solina je Loren Orošnjak, učenik Osnovne škole don Lovre Katića.
Potpredsjednici su prvu godinu učenica Ivano Ruščić iz Osnovne škole don Lovre Katića, a drugu godinu Kjara Zorić učenica Osnovne škole kraljice Jelene.

1. saziv Dječjeg gradskog vijeća u posjetu predsjednici Republike Hrvatske

 

vijesti
Humanitarna akcija Dječjeg gradskog vijeća
Nada Topić / datum: 4. 5. 2018. 09:53

Dječje gradsko vijeće Grada Solina pokrenulo je humanitarnu akciju prikupljanja slikovnica i plastičnih igračaka solinskih osmoškolaca za ljepši i veseliji boravak mališana u pedijatrijaskoj ordinaciji solinskog Doma zdravlja. 


[OPŠIRNIJE]Susret dječjih gradskih vijeća Solina i Omiša
Nada Topić / datum: 16. 4. 2018. 17:34

Članovi Dječjeg gradskog vijeća Solina predvođeni voditeljicom Radojkom Bućan, dogradonačelnikom Ivicom Rakušićem i ravnateljima solinskih osnovnih škola, posjetili su 13. travnja kolege, dječje vijećnike grada Omiša. Druženje je upriličeno u uredu omiškoga gradonačelnika Ive Tomasovića uz kojega je bio i predsjednik Gradskoga vijeća Omiša dr. Zvonko Močić, a osnovni cilj druženja bio je razmjena iskustava dvaju dječjih vijeća.


[OPŠIRNIJE]Posjet Gradskoj upravi
Nada Topić / datum: 19. 1. 2018. 11:33

Mali solinski vijećnici, članovi Dječjeg vijeća grada Solina proveli su jedno radno jutro u zgradi gradske uprave i upoznali se s radom njezinih djelatnika te gradonačelnika Dalibora Ninčevića. - Ovdje cijelo jutro vlada neka užurbanost. Čujem samo telefone, potpisuju se neki dokumenti, održavaju se neki sastanci. Očekivao sam nešto slično, ali ovo ne - kazao je vijećnik Ivan kojemu je drago što je imao priliku vidjeti kako izgleda jedan radni dan gradonačelnika, ali i cijele Gradske uprave.


[OPŠIRNIJE]Radni sastanak
Nada Topić / datum: 12. 10. 2017. 11:22

U četvrtak 12. listopada u školskoj knjižnici održan je radni sastanak članova Dječjeg gradskog vijeća iz naše škole i njihove voditeljice i koordinatorice Radojke Bućan. Razgovaralo se o aktivnostima koje će Dječje gradsko vijeće provoditi u narednom periodu.


[OPŠIRNIJE]Susret dječjih gradskih vijeća Splita i Solina
Nada Topić / datum: 9. 10. 2017. 09:47

Pod motom „Ljubav djeci prije svega“ Dječji tjedan u Hrvatskoj obilježava se u prvom tjednu mjeseca listopada. Nizom akcija i aktivnosti za djecu i s djecom nastoji se skrenuti pozornost najšire društvene javnosti na položaj djece u društvu. Tim povodom u petak 6. listopada 2017. održan je susret dvaju dječjih vijeća gradova susjeda Solina i Splita u splitskoj Gradskoj upravi.


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju