preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vjekoslav Parać Solin

Login
Tražilica

Online nastava

Razredne stranice

Predmetne stranice

Arhiva - online nastava

eTwinning

EDIT

EU - Kutak za učenje

Ponude - IZUN

 

Hrabri telefon

 

Zaboravljene igre

Državna natjecanja

Državno natjecanje iz islamskog vjeronauka 2021.

Državno natjecanje iz islamskog vjeronauka održat će se, zbog epidemiološke situacije, u matičnim školama dana 24. svibnja 2021. godine. Na natjecanju će sudjelovati učenica 6. a razreda Dina Hamzić pod vodstvom mentorice Suade Hadžić. Dini i mentorici upućujemo iskrene čestitke i želimo puno uspjeha na državnom natjecanju.

Državno  natjecanje iz talijanskog jezika 2021. 

Državno natjecanje iz  talijanskog jezika održano je od 22. i 23. travnja 2021. godine na daljinu. Na natjecanju je sudjelovala učenica 8. c razreda Iva Smoljo pod vodstvom mentorice Anet Plenković-Račić te je osvojila 6. mjesto.  Ivi i menotorici čestitamo na ostvarenom uspjehu na državnom natjecanju.

63. Državno natjecanje mladih tehničara (2021.)

Od 5. do 7. svibnja 2021. godine održano je Državno natjecanje mladih tehničara RH. Na natjecanju je sudjelovao učenik Frane Anđelić (8. C) pod vodstvom mentora učitelja savjetnika TK Dragana Stanojevića. Frane je sudjelovao u kategoriji Elektronika i osvojio izvrsno 3. mjesto. Frani i mentoru upućujemo iskrene čestitke.

Državno natjecanje iz islamskog vjeronauka 2020.

Državno natjecanje iz islamskog vjeronauka održano je, zbog epidemiološke situacije, u matičnim školama dana 21. listopada 2020. godine. Na natjecanju je sudjelovala učenica 5. b razreda Dina Hamzić pod vodstvom mentorice Suade Hadžić i te je osvojila ukupno 6. mjesto. Čestitamo Dini i mentorici.

Državno  natjecanje iz talijanskog jezika 2019. 

Državno natjecanje iz  talijanskog jezika održat će se od od 4. do 6. travnja 2019. godine u Zadru. Na natjecanju će sudjelovati učenica 8. c razreda Tina Milišić pod vodstvom mentorice Anet Plenković-Račić.  Tini i menotorici čestitamo i želimo puno uspjeha na državnom natjecanju.

Državno  natjecanje iz islamskog vjeronauka 2019. 

Državno natjecanje iz islamskog vjeronauka održat će se 17. travnja 2019. godine u Zagrebu. Na natjecanju će sudjelovati učenica 8. b razreda Lejla Hamzić zbog uspješnog rezultata na županijskom natjecanju. Lejli i njenoj mentorici Suadi Hadžić čestitamo i želimo puno uspjeha na državnom natjecanju.

Državno  natjecanje Infokup 2019. 

Državno natjecanje iz Informatike - Infokup 2019. održano je od 20. do 22. ožujka 2019. godine u Primoštenu. Na natjecanju je sudjelovao učenik 6. c razreda Frane Anđelić  kao prvoplasirani  na županijskom natjecanju. Zauzeo je odlično 4. mjesto. Frani i mentoru Srećku Tomašu iskreno čestitamo. 

Državno  natjecanje iz islamskog vjeronauka 2018. 

Državno natjecanje iz islamskog vjeronauka održat će se 30. travnja 2018. godine u Zagrebu. Na natjecanju će sudjelovati učenica 7. b razreda Lejla Hamzić zbog uspješnog rezultata na županijskom natjecanju. Lejli čestitamo i želimo puno uspjeha na državnom natjecanju. 

Državno natjecanje-izložba učenika osnovnih i srednjih škola iz područja vizualnih umjetnosti i dizajna LIK 2018.

U Našicama je od 16. do 18.  travnja 2018. godine održano Državno natjecanje učenika osnovnih i srednjih škola iz područja vizualnih umjetnosti i dizajna LIK 2018.  Na natjecanju je sudjelovala učenica Nikolina Grubić (7.c)  pod vodstvom mentorice učiteljice LK Sanje Miroševići osvojila izvanredno 3. mjesto u kategoriji 1.B. Nikolini i mentorici upućujemo iskrene čestitke.

59. Državno natjecanje natjecanje mladih tehničara (2017.)

U Primoštenu je od 29. do 31.ožujka 2017. godine održano Državno natjecanje mladih tehničara RH. Na natjecanju je sudjelovao učenik Marko Perišić (8. C) pod vodstvom mentora učitelja savjetnika TK Dragana Stanojevića. Marko je u kategoriji Elektronika osvojio 2. mjesto. Učeniku  i mentoru upućujemo iskrene čestitke.

Državno  natjecanje iz islamskog vjeronauka 2016. 

Državno natjecanje iz islamskog vjeronauka održat će se 4. travnja 2016. godine u Zagrebu. Na natjecanju će sudjelovati učenica 5. b razreda Lejla Hamzić kao 2. plasirana na županijskom natjecanju. Lejli čestitamo i želimo puno uspjeha na državnom natjecanju. 

Državno natjecanje-izložbu učenika osnovnih i srednjih škola iz područja vizualnih umjetnosti i dizajna LIK 2016.

U Puli je 28. i 29. travnja 2016. godine održano Državno natjecanje učenika osnovnih i srednjih škola iz područja vizualnih umjetnosti i dizajna LIK 2016. Na natjecanju je sudjelovala učenica Nataša Grgić (8.c)  pod vodstvom mentorice učiteljice LK Sanje Mirošević.  Nataša  je na završetku natjecanja postala državna prvakinja u kategoriji 1.B.    Nataši i mentorici upućujemo iskrene čestitke. 

58. Državno natjecanje natjecanje mladih tehničara (2016.)

U Primoštenu je od 30.ožujka do 1. travnja 2016. godine održano Državno natjecanje mladih tehničara RH. Na natjecanju je sudjelovao učenik Marko Perišić (7. C) pod vodstvom mentora učitelja TK Dragana Stanojevića. Marko je u kategoriji H-7 strojarske konstrukcije osvojio 1. mjesto. Učeniku  i mentoru upućujemo iskrene čestitke.

Godišnje natjecanje iz Islamskog vjeronauka 2015.

U Zagrebu je 18. ožujka 2015. godine održano tradicionalno Godišnje natjecanje iz Islamskog vjeronauka, u organizaciji Mešihata islamske zajednice u Hrvatskoj. Na natjecanju je u kategoriji učenika-ca 4. razreda sudjelovala učenica Lejla Hamzić i pri tom je ostvarila odličan uspjeh, zauzevši 8. mjesto. Lejli upućujemo iskrene čestitke!

Državna smotra LiDraNo  2014.

U Primoštenu će se od 23. do 25 ožujka 2014. godine održati Državna smotra LiDraNo 2014. godine za učenike-ice OŠ. Nakon održane županijske smotre, županijsko povjerenstvo predložilo je najuspješnije učenike i radove za sudjelovanje na Državnoj smotri. Među pozvanim učenicima je, kao i prošle školske godine, učenica Petra Biuk 8. b razred (mentorica: Marija Cvitković) koja će sudjelovati u kategoriji pojedinačnih scenskih nastupa. Kazivat će poeziju Side Košutić " Samo srca". Petri i mentorici iskreno čestitamo !

55. Državno natjecanje mladih tehničara (2013.)

U Primoštenu će se od 3. do 6. travnja 2013. godine održati državno natjecanje mladih tehničara RH. Na natjecanju će sudjelovati učenik Nikola Ćurković (7.b) pod vodstvom mentora učitelja TK Dragana Stanojevića. Učenik sudjeluje u kategoriji H-7 konstrukcije. Učeniku  i mentoru upućujemo iskrene čestitke.

Državna smotra LiDraNo 2013. 

U Primoštenu će se od 7. do 9. travnja 2013. godine održati Državna smotra LiDraNo 2013. godine. Nakon održane županijske smotre, županijsko povjerenstvo predložilo je najuspješnije učenike i radove za sudjelovanje na Državnoj smotri. Među predloženim učenicima je i učenica naše škole Petra Biuk  7. b   razred (mentorica Marija Cvitković), koja je predložena u kategoriji pojedinačnih scenskih nastupa. Kazivat će poeziju Tone Pavčeka - ¨Jednostavne riječi¨. Učenici i mentorici upućujemo srdačne čestitke. 

54. Državno natjecanje mladih tehničara - rezultati (2012.)

U Primoštenu je od 27. do 29. ožujka 2012. godine održano 54. natjecanje mladih tehničara RH. Na natjecanju su sudjelovali i naši učenici Josip Maretić (7. c) i Ivan Prolić (8.c) zajedno sa svojim mentorom učiteljem TK prof. Draganom Stanojevićem. ČESTITATMO !!!

Državno natjecanje iz astronomije 2012. godine.

U Rovinju je od 6. do 9. svibnja 2012. godine održano Državno natjecanje iz astronomije. Sudionik na natjecanju je učenik naše škole Josip Svalina (6.a) kojemu ovim putem, kao i njegovom mentoru Tomislavu Soriću, upućujemo srdačne čestitke.

preskoči na navigaciju